a neglected letter

I have been always wanted to tell you about our story which you probably have forgotten. you are the only girl that I think I fit in. though at some point, we have grown up, and changed as well.

however, the story that made up our relationship this far is always playing again and again in my head. I neglect to get closer to any girls in university which made myself a bit nerd as I looked in class. but I feel lonely sometimes, then I tried to contact you and story-telling. but you didn't respond very well. I feel guilty over again.

I hope you will remember all of the things that tied us up as friends, or maybe I told myself we are not just friends but more than that. 

I miss you but I couldn't tell. 

Regards,
Arifsamshuri

Comments

  1. dah lama tak singgah blog kau... tup tup... haaa,, ehem2...

    ReplyDelete
  2. emmm..... aku baru je nak usya2 kau tapi hati kau dah berpunya lak.. tak pe laa... hahahahaha.. tak de laa,, aku gurau je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak anggap dia tu sebagai kepunyaan aku pun. ada sesetengah perkara yang aku rahsiakan untuk menutup aib aku dan dia. tapi perkara tu yang aku risaukan, walaupun akhirnya siapa tahu dan aku yakin dia boleh berubah.

      Delete
    2. kau tak anggap dia kepunyaan kau, tapi hati kau? milik dia kannnn? kan...walaupun mungkin dia tak tahu (I guess).. ngeh ngeh... huhu... eemmm... tak pe laa.. peoples change over times, in shaa Allah... just give some more time, probably.

      Delete
    3. kalau jodoh dia dengan aku, alhamdulillah. kalau tak pun aku tak kisah. inshaAllah, sama sama doa.

      Delete
    4. yelaa.. segan pulak aku berbual dengan kau topik macam ni. haha.. emm,, tak pe la, ape pon, wish you luck.. moga kau dapatlah someone yang kau sayang tuu..

      btw, aku suka laa the recently penulisan2 kau, mostly, nice.. dapat feel laa mood yang positive.. (y)

      Delete
  3. haha nak cerita boleh tapi aku tak berminat nak ada bakal kekasih halal ni, lebih baik aku kukuhkan cinta aku dengan Tuhan dulu.

    terima kasih la sebab baca, walaupun aku tak expect pun ada orang baca haha thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. itulah yang sebaiknya... (y)

      okayy.. tapi kan, pada pendapat aku laa,, setiap karya yang tertulis tuu, pasti akan ada je pembacanya.. so kau, don't worry ar..

      Delete

Post a Comment

sedia memberi ulasan ?