senyum

    
dah sebulan gua belajar senyum, seriously it isn't an easy thing to do. kau boleh kata tak susah senyum tapi cuba kau senyum kat setiap orang yang kau jumpa, lainlah kalau kau menghadap phone or laptop je satu hari. pernah sekali gua dah aim sorang pakcik ni, muka dia masam macam baru lepas makan cuka. then bila dia keluar je kereta gua sampuk dengan senyuman manis, terus dia senyum. comel.


sekarang senyum pada gua bukan bermaksud aku bahagia, tapi biar aku bagi kau bahagia sama.

Comments

entri yang popular

tak boleh

cubit pipi kau

Stop

faham tak