Jan 24, 2014

pulang

suasana memang kerap membaham kesinambungan emosi aku, bila masa aku gembira mula dia merubah rasa. perasaan tu sebenarnya cuma rasa, yang pelbagai jika disenaraikan. dan salah satunya impian, kau buat sesuatu yang kau rasa produktif hanya kerana pandangan masa hadapan, atau impian. tapi sedar atau tidak, aku pulang dengan rasa yang lebih besar, lebih teguh dari sebelumnya. yang kau takan pernah bayangkan selamanya.

kecuali kau sedia mengenali indahnya agama.

3 comments:

  1. post ni memberi mood yang positif pada aku la tapi tak tahu la pembaca lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cuma nak nak ingatkan diri aku sendiri yang dunia ni sekejap je :p

      Delete
    2. Ohh.. pada aku part yang beri mood positive, "perasaan tu sebenarnya cuma rasa". Disebabkan aku ni jenis orang yang terlalu fikir pasal perasaan; kalau perasaan disamakan dengan rasa, mungkin kat sini aku belajar tuk tidak terlalu memikirkan tentang perasaan.

      Delete

sedia memberi ulasan ?