Jul 11, 2013

apa kebenda

bukan nak cakap salah syaitan kalau gua marah, memang gua ni pemarah. dengan sebab, ataupun dengan sebab yang sebaliknya gua salah, tapi takpe lah suka hati gua ah nak marah. dan gua tak pernah marah takda sebab.

dan kadang kadang, atau kebiasaannya, gua marah diri gua sendiri, but when it comes to 'meeting people' so yeah padan muka kena sekali. bulan puasa ni nak marah government ah. gua sabar je call, tak answer. buat kerja ke mengulo entah gua pun tak tahu, bukannya kena conduct spacecraft, launching satellite, observing traffic ke apa.

kalau gua just call empat lima hari gua tak cerita kat sini.

No comments:

Post a Comment

sedia memberi ulasan ?