Jun 16, 2013

melangkah ke belakang sedikit

why. hati gua ulang ulang benda ni sampai muak. paling gua tak boleh, carry on conservation, ah failed. tapi takpa ah, cuaca baik lagipun takda rasa untuk mencela hari ni. hari yang mana gua dah dapat jawapannya.

kenal dah lama, cuma tak pernah jumpa. dulu gua rasa macam ada satu masa dulu semua gunakan medium internet untuk mencari cinta, yes. gua pernah tapi gua pun tak faham macam mana boleh jadi macam tu sebenarnya haha. 

and some of them, quite went well till we have become, hm friends? or we might as well happen to be strangers again. all of the expectations would happen after two invisible souls encounter each other.

I can't believe I met you :)

No comments:

Post a Comment

sedia memberi ulasan ?