bukan sesuatu yang baru

    
penat kan? kalau kita fikir balik apa yang kita buat waktu cuti ni memang tak relevan pun. i am like dah kena poison tak boleh tengok komputer aduhai. wasting time. pergi lah belajar lagi bagus tuntut ilmu, bukan sesuatu yang baru pun kan. all the things kita buat fikir dulu dosa pahala as u know kat kampus macam mana, senior2 mesti flirt junior yang baru masuk, then tak perlu cerita pasal maksiat ni kau pun tahu sendiri kan minum arak lah apa segalanya. so pandai jaga diri, kekalkan amal agama dan pergi sana niat untuk belajar.

nanti tak lupa aku kan :) senior kau kakak aku amik degree kat UiTM

Comments

entri yang popular

tak boleh

cubit pipi kau

Stop

faham tak