Posts

Showing posts from December, 2010

bored is created

    
"bored /bɔːd/ adj feeling tired and impatient because you have lost interest in somebody/something or because you have nothing to do"

sometimes people feel bored. refer to the definition of bored from the Oxford Advanced Learner's Dictionary (above), actually this feeling is created not naturally comes from heart as people said. 'nothing to do'? we were born with technologies and enthusiasm of making a better life. that's why we couldn't live or stand without entertainment, sports, laws because we were created and so were our ancestors. all of these are inherited. the game is almost to the end and Antichrist WILL come out, that has been stated in the hadith and the Qur'an. as a Muslim we are already given the Qur'an and the hadith so what is the thing that nothing? we said oh boring, but we forgot about God, we can do solat sunat or reciting the Qur'an or the hadith. ya even me too, sometimes i feel bored. it is really hard to get out from this. i am weak, a weak muslim. but i know we are not alone, Allah is always by our sides.

to talk to Allah is solat, to listen to Allah is reciting the Qur'an :)

kipas susah mati

    
OMG! nak satu :)

an enormous day

    
nothing to be described as u know this would be an endless memories

uncountable thanks to mama and abg bujang :)

we won!

    
big name in football industry created ; Malaysia I love ya :)

silhouette

    
this is a howling life and a dying world
the signs we could not even to find, God
fantasizing is a criminal of being fooled
don't judge the book by its cover?
but how to judge the uncovered book?
laud out laugh it is a shattered hope
to make all better as we are gonna fight
monarchy, outfits, meals and games
those are our enemies to be defeated
because there is no other ways as
the war is coming and that will happen

back to the true path of Islam

bukan sesuatu yang baru

    
penat kan? kalau kita fikir balik apa yang kita buat waktu cuti ni memang tak relevan pun. i am like dah kena poison tak boleh tengok komputer aduhai. wasting time. pergi lah belajar lagi bagus tuntut ilmu, bukan sesuatu yang baru pun kan. all the things kita buat fikir dulu dosa pahala as u know kat kampus macam mana, senior2 mesti flirt junior yang baru masuk, then tak perlu cerita pasal maksiat ni kau pun tahu sendiri kan minum arak lah apa segalanya. so pandai jaga diri, kekalkan amal agama dan pergi sana niat untuk belajar.

nanti tak lupa aku kan :) senior kau kakak aku amik degree kat UiTM

the dying world

    

tahniah ok kepada pelajar lepasan tingkatan 3 yang dapat result cemerlang, but the biggest success is the success of being a mu'min. we know that doa is a weapon for MU'MIN. but why our doa isn't answered by Him as we are muslim. ok simple question from me, do we care about solat? ok not the solat sunat one, but the fardhu? kalau solat sunat hari raya cukup pulak =.=


the sentence labeled as the embers. "wth?" ah aku dah tak kisah apa orang nak cakap, yang penting aku tahu dan aku ambil tahu tentang semua yang akan berlaku dalam masa beberapa tahun ni. rajin rajinlah google kat internet pasal kiamat

dunia ni dah tak lama dan filem 2012 juga mungkin adalah satu amaran kepada kita manusia jadi apa apa pun kembali kepada agama sebab kita dah jauh banyak, sangat banyak dan untuk kembali to the real path, sangat susah sebab kita semua dah berada di dalam kawalan 'mereka'.

cuba kita fikir kenapa susah nak amalkan islam yang sebenar. maksud aku islam yang sebenar tu islam pada zaman nabi, para sahabat. tahu tak? sebab tak tahu jadi rasa bosan dan bodoh je nak baca artikel aku kan

paderi dan paus dah mula rancang semua ni sejak daripada kewafatan Nabi Muhammad SAW lagi. jadi tak mudah kita nak gagalkan rancangan yang telah dirancang dengan sangat teliti sejak beberapa ribu tahun dulu. dan rancangan 'mereka' hampir berjaya dan menunggu otai mereka Dajjal(antichrist) untuk keluar. sebab tu kita rasa susah nak amal agama zaman ni, because we are already in 'their' game even though aku pun tak mampu nak keluar daripada circle 'mereka'. tak rasa pelik ke kenapa pemerintahan, pakaian, keagamaan kita sama macam 'mereka'? sebab 'mereka' memang nak jadikan kita sama dengan 'mereka'. so apa pun aforesaid kembali kepada agama dan berpeganglah pada Al Quran dan Sunnah. malas nak cerita lebih nanti kata aku tipu pulak


dah lama tak baca Al Quran dan Hadith kan.

start returning that fuckin' stuff

    
we're too nearly, disaster. u are too far from this and closer to nowhere. u didn't take any notes and keep saying and talking without knowing the meaning of it. this is shit, i was like kinda once before. but all the words given, the talks and everything has given to u what? agents make this brighter and beautiful. so i ain't blaming anyone unless pope and his allies, because we're born on their hands, clone of theirs then what makes 'us' different? could u see that? oh maybe u are surrounded with hardcore arms so i should give u an exception for this, what the fuck?

and for ur information i told everyone who i love, not only u.
God saves us from antichrist, amen

oleh

    

arif samshuri
kota tinggi, johore

hey cuti

    
u know how much i really appreciate my parents? they're much older than me and lots of experiences they gained in heading life. so why don't we spend some time with them, while we have a chance. so, ex spm candidates 2010, what are you waiting for?

prototaip kerja kursus 3 bulan jadual aktiviti tak buat lagi, haih nak buat apa ni xo

who are you?

    
i am muslim and i am very proud, being a muslim. so i will do what are the muslims supposed to do.

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."
-part of the do'a iftitah-

lepaskan kata kata

    
burung. itu analogi yang tak berani. okay satu langkah akan mengubah jarak, dan daya juga dihasilkan, selain pertukaran tenaga kimia kepada tenaga kinetik. tetapi sejauh mana jarak yang telah kita hadapi, berapa jumlah daya yang kita telah hasilkan dan berapa banyak bahan kimia yang digunakan untuk mengubahnya kepada tenaga kinetik.

adaptation in life is pain. if i ask u what is the thing that u have, is very hard to let it go? sometimes people answer 'oh of course lah my girlfriend', 'oh phone kot', 'entahlah', what ever it is. for me, memories. yes. experiences, maturity, everything's memories that i won't, or couldn't let 'em go. tak tahu lah kalau kau senang lupakan memori dulu, memang kering ah, aku respect laju laju haha.

ok pakcik spm dah mendarat, walaupun landasan yang aku bina tak kukuh mana pun tapi yang penting pakcik spm dah selamat mendarat kan. satu titik mula kedewasaan, yang aku takan dapat semudah tu kalau aku tak harungi 2 tahun kat serting. lots of thing i had learnt there and those were absolutely sweet memories.

so im gonna say thanks to all of u there, mrsm serting's students, teachers, my best friends who were sometimes having fun, bla bla with me. those will be permanently in my heart, ever. mish u lah :(