Posts

Showing posts from July, 2010

sekarang ada hobi baru

    
baca komik kat http://onemanga.com/ :p haa join lah

masih sama

    
selalunya tak mungkin semua sama, aku dah macam lali, kaku dan ringan. kalau kena tiup memang aku lah melayang dulu. aku rindu kau semua, bila semuanya dah nak okay rapat rapat, time tu lah kita dipisahkan. tapi aku harap, kita masih yang sama, di bawah satu bumbung yang sama, IS. dan semuanya pasti akan berubah kalau kau semua biarkan ia pergi. rindu bodoh :(

well, i am okay here

    
semua okay kat sini. tapi macam aku sorang je yang tak okay en. emosi aku ni cepat sangat berubah. kau punya pasal lah ni! love konon, sekarang macam tahi kau layan aku! lie to me again come on baby muax hm love u muax muax kinda happy with u la i love u ; beautiful lies isn't?! bodoh. aku macam apa kat sini, kau sangat happy kat sana. haha takpa lah sayang. i am okay here.

'siapa sokong Sepanyol?!' takda respon daripada sape pun kecuali Prehma and Bala je kot. semua harok kat Jerman tu. ape entah ade kat Jerman tu. then Sepanyol menang, dah semua sokong Sepanyol pulak, wth? haha. actually aku sokong Sepanyol pun because ramai players dia dari Barcelona en, i am Barca's u know!
perempuan lagi satu hal =.= suka tengok body players je, gila seks. bhaha. orang tengok sistem, cara main, skills semua, bukan tengok body uw haih.

one thing, kau tahu, 45 days to go. trial MARA, lebih penting daripada SPM kot, entahlah. tapi apa apa exam pun for sure we have to fight for straight A's kan? tak kisah lah. yang penting fokus dan semangat!

kau bukan sayang aku, baik aku sayang diri aku