keputusan entah apa apa

semalam dekat rumah nenek i just did fine. i started to learn keyboard haha. rumah nenek gua ade piano bhai ini meruntuhkan perasaan seorang pemusik ni haha. takpe takpe satu hari nanti aku beli =.= haha. i just got the result, online punya, and i was like WTF?! 77 tu A ke B+? adoi kalau SPM macam tu siapa je yang dapat straight A's =.= haha. takpe lah i had done my damn best ever, tapi agak frust juga ye kaawan kawan :( sebab harapan terakhir nak salam pengetua tak dapat dah..wey aku bukan nak salam dia sangat, aku nak sijil penghormatan tu la =.= wey. daem! haha

ahad nak dating ngan kakak, jangan jealous

Comments