Jun 26, 2010

aku kata kau marah

ulasan terbaik, sangat baik. jadi aku rasa kau dah boleh lampirkan kesemua kertas yang kau ada dan buang atau bagi pada aku. sebab ulasan aku masih belum baik. dua benda penting dalam satu masa, mana boleh fokus, bodoh!

aku kata kau marah, jadi aku buat

Jun 15, 2010

hello serting

this was before, now i botak =.=

ok now the time has come. serting mali =.= kau selalu nampak aku happy kan :) tapi memang aku happy pon bhaha, err actually i am not. my heart is still bleeding. i try to stop but no one can help me unless her :( oh god please help me to set my psyche that she is just my friend pleeaase. ok aku botak tadi, bhaha. malu ~ shy =.= and aku nak rambut aku dulu waa~ encik SPM on his way to meet me so aku nak prepare something untuk dia :) balik dulu ye. jumpa nanti kalau aku ada cuti papai semua :(


bald is bad is it?

that is why i love u

'sometimes i feel happy with u, that is why i love u' ; u plant love in my heart

'i love your way also, hehe' ; now the love grows

'u go, im waiting.. chup papai' ; oh there are flowers now

'i love u everything, i ain't strong enough to pay ur kindness, i am so thankful to u' ; the flowers fall

'i am with him, but u still my beloved' ; i am in doubt

'arif, i am sorry.. i love u too, but now with him' ; and this is lie

u know i will wait for you but it's been too long. u left me with a word sorry!
u killed me with your beautiful eyes and your beautiful lies just to dull my pain. how stupid was i? u lied to me! why?! i would wait for year just to feel you again and i will die without you, know that! but you still scream his name! do you remember me? and please look into my eyes and honestly tell me our love is gone! u have turned your back on me! so please, tell me where is our love? where?!

please explain, i need your explanation, please..
before i do something!

Jun 13, 2010

perlukah aku memelukmu?

perak bibit bibit manis ditipu oleh sang pelangi
rencaman warna ; merah jingga kuning hijau biru
dan pelakon inilah yang menipu tubuhnya sendiri
dengan susunan kata kata yang senantiasa menari
seperti taburan gula yang menunggu mati yang abadi

perlukah aku pelukanmu untuk terus hidup?
engkau seperti diperlukan di dalam kancah ini
kerana engkau telah merancang dan membina
kau telah meniduriku bersama sama sang rindu

hati ini dahulu berkira kira dalam sesuatu
tetapi gelora membidas dada mengilas jiwa
seribu buah pertanyaan yang hampir busuk
setelah isi lengkungan yang kau bina kini
dihabisi dengan aksara aksara yang rapi
yang selalunya ia megah apabila berdiri
setinggi mana langkah yang kau pamerkan
kau masih tak mampu menyembunyikan diri
kerana identiti palsu engkau itu adalah chentaku

perlukah aku memelukmu, chentaku?

keputusan entah apa apa

semalam dekat rumah nenek i just did fine. i started to learn keyboard haha. rumah nenek gua ade piano bhai ini meruntuhkan perasaan seorang pemusik ni haha. takpe takpe satu hari nanti aku beli =.= haha. i just got the result, online punya, and i was like WTF?! 77 tu A ke B+? adoi kalau SPM macam tu siapa je yang dapat straight A's =.= haha. takpe lah i had done my damn best ever, tapi agak frust juga ye kaawan kawan :( sebab harapan terakhir nak salam pengetua tak dapat dah..wey aku bukan nak salam dia sangat, aku nak sijil penghormatan tu la =.= wey. daem! haha

ahad nak dating ngan kakak, jangan jealous

Jun 12, 2010

tengok sendiri

takda nak describe apa pun.

nanti kat U baru aku pakai baju silat balik -,-

Jun 11, 2010

oh i am fine

this was chenta aku


arif knows it was his mistake. totally his. but kau takan tanak maafkan arif? kau cakap ok tapi kau macam tu lagi. oh arif realized now why awak selalu mintak putus masa arif couple dengan awak dulu. sebab awak suka kau kan? why awak didn't tell arif? why awak kept this all secret? awak want to see arif suffer kan :) takpe takpe awak buat arif macam ni. sakit awak buat arif memang tak nampak tapi arif ada parut awak buat. awak dah berubah and everything arif has known about awak. sebab arif ada effort cari maklumat tentang awak. sekarang after arif knows everything about awak. awak leave arif so get loss chenta leave arif's world too. now the call arif waited for, the date arif hoped for, the tears arif cried, the love arif wanted and the heart that awak broke are gone, raedio :|


arif still loves awak :(

forgive me , envy

how could you, my sweet love? did u love me actually? why u deceived me? u fed my heart with your lovely words, and when it was growing up, u put - my belief, my love, my honor, my honesty, under your feet and u stepped on it. if before this u said that u want me to be as your motherfucker friend and for that i would be. but it was too late, darling too late. i won't throw back the love u had created in my heart. because i want to save it for my revenge. and my tears will fall. i assure.

i still love u , radio :( can i cry?

Jun 10, 2010

penghargaan

i m proud to be here. i m proud to be discriminated. i m proud to be defeated. i m proud to be shoved by u. i m proud to be as sucks as u did on me. u r a liar. if u do not even love me, why u gave me a hope that day! i have set my mind that u r mine, and now u left me with a word sorry? fuck off darling. now i m erasing u. hardest as i could even i have to break my heart, dive in deeply, searching for u and i will pull u harder out from my heart. and i know it isn't easy for me to do all that but this all what u really wanted! thank you, rae.

i letak u dengan nas , fakhri , sapik . . . bla . . .

Jun 9, 2010

bloomed

i have told everyone if i entered this tournament, i will do my best. the best man win. haha well, i am not the best, i just did my best, from what i have learned. it was just daerah so it wasn't too hard huh, gila kinda hard u know -.- i gained experiences and it was good for me at least. by the way thanks a lot to cik Shamsul, my teacher, a good teacher actually in this arena :) till i got this..



1st (category H) and pesilat terbaik ? haha

dah dah sambung kat Universiti nanti :)