Posts

Showing posts from May, 2010

harapan juara sekali lagi

Pertandingan Tertutup Pencak Silat Daerah Jempol
Date : 3rd - 5th June 2010
Category H : 59kg - 62kg

doakan emas lah kali ni :)

it ain't easy to get what u want

to make something feels better is better for us
to make someone feels good is good for us
to make people feel love is a love for us
to make words for someone is wanting for love
to make somebody understands is understanding
but to make words for lovely life forever after
is something that never been understood by people

understanding a truly love is a way for a better life

tolong baling cemburu kau ke bawah

dulu kau kata aku ego? kau betul, aku egois
aku tak pernah fikirkan perasaan engkau
engkau sentiasa memikirkan perasaan aku
terima kasih kawan tapi aku rasa
kau tak pernah fikirkan semua ini
sekarang engkau dah dapat apa yang engkau mahu
tiada lagi masalah yang perlu kau fikirkan
tapi kenapa masih perlu kau menimbulkan masalah lagi?
aku tak pernah tahu engkau dah memegang erat hati dia dulu
aku cuma tahu melalui orang, kata kata yang mudah membohong
dan bukannya daripada mulut engkau sendiri, kawan :)
engkau dah dapat segala galanya, apa lagi yang engkau mahu?
engkau takut aku rampas dia daripada engkau? tolong
daripada engkau takut, sepatutnya engkau berfikir
tentang masa depan engkau dan dia akan hadapi nanti
tak perlu lagi engkau risau tentang masalah hati kerana
tak mungkin, aku yakin dia tak mungkin beralih
daripada terus memandang engkau
jadi aku nak engkau tahu, tak mudah seorang wanita
untuk kembali setelah dikecewakan oleh seorang lelaki
dan engkau perlu hargai semuanya sebelum semuanya pergi

itu baru belajar

'now it really happened. and it was cool. final exam, done. yeay.'
description pertama yang aku nak bincang sekarang. final exam? totally macam okay tapi specifically macam tahi. add math was bad, how could it be the hardest subject? for me la but idk the others. first time bai aku tak jawab banyak soalan. even aku dah study, (tapi sikit je la haha) wey study jugak tu tak dapat jawab jugak. hampa bai haha. physics tu, okay je lah cuma kantoi kat paper 2 structure and essay die tu. biology, pun same saje macam physics. chemistry? OMG im falling in love with that subject u know, haha, so im gonna say kinda good (: ! bahasa melayu dan inggeris pun biasa je, oh oh mod math agak susah sedikit ok, hm agama okay jugak cuma ada lupa lah tajwid tu -.- tak boleh jadi imam la ni waa~ dan nah, sejarah! aku boleh tertidur kat bilik Lul pulak, adoi nasib baik ada budak tu kejut, haih dah la tak baca apa pun, paper 2 pulak tu aiya, mau mati ka arip? haha so hope ok lah result for final ni. i really hope and totally wanted that 3.5. hm okay.


tapi paling susah dalam dunia sivik dengan pendidikan jasmani la bhaha.

kecelaruan mental terkini

padamkan lampu dan cuba selami ke dalam lurah ini
yang penuh dengan kata kata yang pucat, lesu dan lesi
kau masih tidak mengerti bukan? atau kau berpura pura mati?
mungkin aku perlu bertanya kembali kepada diri sendiri
setelah hampir lima tahun
menanti sesuatu yang tak mungkin akan kembali lagi

cantik tak background baru aku -.-'

will be updated

in order to follow the instruction of heart
i have to change everything to let it go but not now
all the answer have been answered, thanks.


im home on 7 june

i love screaming and it is good

okay my result for this standardize 2 sem 1 was pretty good for me because i have done my best and i can see my improvement. yes i am stupid and imbecile sometime and that's why i study well and struggle for it. it wasn't easy to get what i really want because i know, there is no glory by doing nothing :) and now i am doing something.

mom dad i miss you -.-

okay lah

cukuplah sekadar kau tahu
kehadiran kau memang cukup indah
sangat indah tapi
kadang kadang aku tak akan dapat
apa yang aku idamkan dan mungkin
itu yang terbaik untuk aku
jadi selepas ini
letakkan tangan kau pada bahu aku
dan tolong jangan lepaskan
kerana tak semudah bagi aku
untuk semua itu berlaku
sometime we have to sacrify something to let 'em happy :l