Posts

Showing posts from January, 2010

harda

    

im bleeding. from heart to words darken my life. i love blood. its complicated. i got that pain everyday. kinda hurt but its okay because u gave me ur lips. and we're having a gentle kiss. the medicine to cure my pain. and i will give u my all.

everyday im striving to pull my hot-tempered down. sorry.

okay bye

    

ada masalah sila hantar surat
sebab aku memang tak suka bercakap
luahkan ia melalui perkataan

modem rumah sudah rosak
jadi aku post entri entah apa apa
nanti aku balik lagi

panorama malam

    
aku tak tahu kenapa aku keliru sekarang ni. okay aku perlukan penjelasan. aku sekarang memang tak stabil. malam memang kehidupan aku dan siang aku bermasalah.


semuanya teori aku, padan muka dia haha.

lagi sekali

    
lagi sekali percubaan melepaskan diri dari dunia perasaan


boleh tak hentikan masa seketika ?
kerana aku sangat memerlukan masa . bersama dia .

brother love Xfm, tolong saya boleh :)

here, radio

    

video

aku tahu tak sedap tapi aku nak main jugak -.- untuk kau

no one that ive ever known

    


BYE BYE BYE BYE BYE


and im waiting 2011 to free :)

usul

    
1 jadi diri sendiri

2 kurangkan online
as well aku nak SPM kan

3 kurangkan keluar rumah

4 banyakkan membaca

oleh kerana tahun ni tahun penting jadi apa salahnya untuk tahun ni sahaja kurangkan lemak ketawa , lemak degil , lemak malas kan ?