wakenabeb


aku dah beli nombor maxis! nak aje jerit kuat kuat. bukan nak bangga ke jakun ke. aku tergelak macam tenggiling kau tahu semalam. kau ni memang lambat lah Izzati haha. aku dah bagi banyak klu pun kau tak tahu lagi. nasib baik last last kau betul. haha. tadi aku gelak lagi macam nak mati kau tahu tak Mukhtar. seronok lah haha. then then konon lah Mukhtar nak balas dendam guna nombor maxis dia mesej aku. aku malas nak layan haha padan muka *aku memang malas nak layan strangers okay. lastly dia cakap dia Mukhtar, kau ingat aku tak tahu ke hah? tak penah unknown number mesej aku tiba tiba ada pulak. fyi itu nombor privasi aku, diulangi PRIVASI okay. last single word to you'all SORRY :)


dulu aku pernah kena dengan Apek, sebab tu aku buat :p

Comments