hari ini hari selasa

    
yea today i woke up with a great fake smile around 6 something and did my daily routine, solat! yeah. then i jogged alone. haha. sorry lah syapiq aku tak mesej kau sebab aku nak try stamina aku. gila aku cuma boleh jog 1/2 jam non-stop. aargh tak dapat kalahkan kau an hour non-stop.huh takpe kau kan athlete hihi. okay okay then i d be a faker sekejap ouh doing homework at library dengan nasrullah haha. wee tiba tiba jumpa lily kat library tadi <- kawan lama kat SRAB dulu. nasib baik kau kenal aku lagi haha. okay lepas tu buat tu buat ni haha last sekali tidur. malam :)


pandai tak aku berlakon haha :)

kau sama nas haha :)




hari yang ceria :)

Comments

entri yang popular

tak boleh

cubit pipi kau

Stop

faham tak