Nov 30, 2009

here the video

haha here i sang some songs to cheer you up as a blogger and don't condemn me because i know that i tak terer mana pun main gitar ni haha suara pun rabak haha. as u know i was not prepared anything for this video and just for fun :) naaaah kain pelekat


video
secondhand serenade - your call (cover)



video
avril lavigne - complicated (cover)


video
the all american rejects - i wanna (cover)


hehehe tak complete pun lagu tu >:)

Nov 28, 2009

berkeadaan parah

itu sudah aku ketahui daripada dulu lagi. maaflah kawan kawan semua kalau aku selepas ini aku kurang bercakap, kurang mengambil berat dan kurang bertanya khabar. aku sedar aku sekarang ini berada di tahap yang cukup parah dan perlu dirawat dengan segera. sekarang aku sudah berada di zon belajar, jadi perlulah banyakkan membaca dan kurangkan bersuka ria betul? sijil pelajaran malaysia bukan satu mainan, bukan juga dugaan yang datang tanpa diduga. ia sesuatu yang dirancang. bila ? sekarang lah kita perlu mula berlari :)


betul tak :)

Nov 26, 2009

3.09


ibu ayah ni je yang boleh arif dapat okay ? tak tahu lah apa nak jadi :( kawan kawan
susah betul lah nak kalahkan kau, siap kau next year >:)


Nov 25, 2009

melepasi sempadan teknologi


KAMPUNG!

nenek, pak cik, makcik, saya datang ni.

away for a while :)

telefon oh telefon

*kau memang lah. suka ganggu masa masa emas aku. haih. im sick of *you know that is true, honestly. sebab *kau aku kecewa, sebab *kau aku lupa, sebab *kau aku alpa dan sebab *kau aku kurang cakna.

but i know without *you i cant in touch with my friends around the world, i cant make myself happy, and without *you im super duper bored. hell yeah just i want to make sure that im not too addicted and ecstasy to *you. im using *you when needed okay :)


kalau aku tak reply mesej korang maaf ye, kawan :)
*you-telefon bimbit

Nov 24, 2009

hari ini hari selasa

yea today i woke up with a great fake smile around 6 something and did my daily routine, solat! yeah. then i jogged alone. haha. sorry lah syapiq aku tak mesej kau sebab aku nak try stamina aku. gila aku cuma boleh jog 1/2 jam non-stop. aargh tak dapat kalahkan kau an hour non-stop.huh takpe kau kan athlete hihi. okay okay then i d be a faker sekejap ouh doing homework at library dengan nasrullah haha. wee tiba tiba jumpa lily kat library tadi <- kawan lama kat SRAB dulu. nasib baik kau kenal aku lagi haha. okay lepas tu buat tu buat ni haha last sekali tidur. malam :)


pandai tak aku berlakon haha :)

kau sama nas haha :)




hari yang ceria :)

satu kelemahan

aku ambil nasi dari rice cooker tak pernah tak tumpah haha.
dah cuba berhati - hati tapi tak boleh juga haha

kalau tak dua butir sebutir mesti jatuh haha :)

Nov 23, 2009

kawan kawan sini pembetulan


aku tak takut darah tapi aku ngeri


aku tak takut serangga tapi aku geli kaki dia banyak

aku tak takut kene geletek tapi receptors geli aku banyak



jadi harap maklum ye kawan kawan di sana :)

Nov 22, 2009

futsal tadi

yeah main futsal weh. oh my oldie friends, we met again maa. thanks god im happy today. i had a call around 8 something from Nasrullah. he said " weyh, kau kat mana? " and my rep " kat rumah lah. ada apa ? " then he said again " futsal jom ? " yeah i just " okay okay ". seriously i miss all of u. tapi tapi tadi Fakhri takda haha. Nasrullah kata dia pergi JB tengok match bola. heh, bukan nak imform kat aku. siap kau :)

lagi lagi another thing im happy because she ajak datang rumah dia tadi. haha but she cancelled it. haih its okay lorh lagipun she didnt mad with me lagi. yahho! okay okay dah dah. penat futsal tadi. nak rehat.


:)

aku rasa


dunia ni aku yang punya :)

hehe . .

Nov 20, 2009

tolong hentikan

tolong hentikan kepura - puraan kau
tolong hentikan penipuan yang kau buat
tolong hentikan falsafah bodoh yang kau lemparkan
tolong hentikan rasa bangga yang kau tunjuk - tunjuk tu
tolong hentikan semua ini , tolong sangat sangat

kenapa perlu berpura - pura ?
kenapa perlu menipu ?
kenapa mahu betulkan orang kalau sendiri pun sama ?
kenapa perlu rasa bangga dengan apa yang kau ada ?
kenapa . . .


selama ni aku diam. harap kau berubah.

nasrull nasrull

happy birthday 20/11/1993




aku harap kau tak marah aku sambut awal hari tu :)

mesti lah


rindu

Nov 19, 2009

rumah rumah rumah

yeay. banyak gila barang nak kemas huh. okay dah sampai nak tidur pula. malam..


:)

Nov 14, 2009

kidah kidah

happy birthday 11/11/93
kidah tua!

sumpah aku lupa. sorry - fikir exam memanjang =_-

still struggling

ye matematik tambahan, matematik moden, kimia, kursus kemahiran belajar dan sains komputer. tunggu aku minggu depan.





khamis balik yeay. tapi mesti rindu semua.

Nov 7, 2009

two weeks more

i answered very well for last ques of bahasa melayu. but i still have english language, physics, chemistry, biology, additional mathematics, modern mathematics, pendidikan islam, sejarah, kursus amalan berfikir, pendidikan seni visual, kursus kemahiran belajar and science computer waiting. i hope im answering damn great for this final. i ve done my revision. thanks.

fullstop for a while.

freaky exam

im goin crazy rite now. haha chaiyok lah i can do it.
gila lah aku belajar kat sini oh. now i know how it feels.

kalau macam ni dari awal kan bagus. wee.
now i addict and ecstacy to study.

just for this freaky final exam :)