Cuti kali ini bosan

    
yeah. sabtu. ahad. hari hari yang aku nak balik lah. perasaan aneh mesti muncul time time gini. bila kat rumah, rindu hostel ( especially kat katil ngan locker lah :p ) then bile dah peluk peluk katil dah terajang terajang locker, rindu kat rumah pulak. hesh. aku pun tak tau lah. now im chatin wit zy busuk. layan dia ntah apa apa je. aku asyik kena maki je. xpe xpe. aku nak maki kau perempuan. dayus tau tak! eh betul ke. ah bedal lah.

btw, aku bosan lah cuti H1N1 ni. kerana aku bercuti tapi sahabat aku semua sekolah. malam je dapat jumpa. itu pun kejap je huk aloh bosan je. malam tadi nak keluar tapi ade kenduri lah ape lah diaorang tu. sob sob. tak apa lah yang penting dapat tidur lama lama kat rumah. nikmat oh. yeah actually tabiat tidur pas subuh aku nak try buang la. tak elok lah.
kenapa ? ada lah. kauorang tanya lah cikgu agama kauorang okay. aku malas nak cerita nanti kata pretend to be warak lah pulak. haih. okay lah.

im going to sleep ouh. esok tak nak tidur lepas subuh. esok nak petik gitar lama lama, nak makan banyak banyak, nak main game puas puas, nak tu nak ini . . bla . . bla . . chou . krooh . krooh .



Comments

entri yang popular

tak boleh

cubit pipi kau

Stop

faham tak